ponedeljek, 4. julij 2016

Jedilnik 14.dan (Izziv z Mami je doma)

Zajtrk: banana, mango
Kava z ovsenim mlekom
Malica: smoothie z banano, mangom, pomarančo, mandljevo mleko
Malica: banana
Kosilo: testenine iz mungo fižola (brez glutena) z zelenjavno omako (od včeraj je ostalo malo narezanih bučk, pest čičerike, dodala sem malo čebule in naribala en večji korenček)
Malica: ohrovtov čips
Večerja: jabolčna pita z ajdovim testom, brez glutena
joga 15 minut

Uuuu, tale recept za jabolčno pito bom v sredo delila z vami, komaj čakam! Sicer pa danes dodam še piling s sodo in kokosovim oljem, Masko z avokadom sem naredila in nisem uspela pofotografirati. V blenderju sem zmiksala pol avokada, dve žlici olivnega olja, malo vode in eterično olje rožmarina. Saj ni nič posebnega :) Vse skupaj razmažemo po laseh in malo pomasiramo, da vtremo. Pustimo delovati 10-15 minut in dobro speremo.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Presenečenje za VSE, ki spremljate izziv in preberete moje objave in pametovanja do konca :) Če še nimate svoje knjigice Vsakdanja peka brez jajc in mleka, jo lahko zdaj naročite po posebni znižani ceni 7 EUR + poštnina (skupaj torej 8,50 EUR). Naročilo lahko oddate na mail: mamije.doma@gmail.com ali v inbox (zasebno sporočilo) na FB strani Mami je doma. Akcija traja do konca izziva.




Ni komentarjev:

Objavite komentar